11 jun 2008, 1:46

Откраднат миг 

  Poesía » Otra
580 0 1

          Откраднат миг от съдбата, затихнала буря в мрака...

          Онзи полъх ме накара да живея, за да заровя пръсти в твоите коси.

          Когато ми обърнеш гръб, да мога да плача от радост, защото те обичам.

          И след това да открия смисъла в друг образ...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??