Jun 11, 2008, 1:46 AM

Откраднат миг 

  Poetry » Other
583 0 1

          Откраднат миг от съдбата, затихнала буря в мрака...

          Онзи полъх ме накара да живея, за да заровя пръсти в твоите коси.

          Когато ми обърнеш гръб, да мога да плача от радост, защото те обичам.

          И след това да открия смисъла в друг образ...

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??