20 дек. 2011 г., 22:27

Открадната мечта 

  Поэзия » Любовная
418 0 0

Открадната мечта


Очите ти сънувах,

различни, но красиви,

беше кратка радост,

събудих се през нощта.

 

На сутринта объркан, 

досетих се за съня.

Осъзнах се, но бе късно,

мечтата ми я нямаше.

 

В съня си със смирена воля,

от суета, може би и страст,

размених мечтата си

... за очите ти.

 

 

© Хабил Аксеров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??