Dec 20, 2011, 10:27 PM

Открадната мечта 

  Poetry » Love
419 0 0

Открадната мечта


Очите ти сънувах,

различни, но красиви,

беше кратка радост,

събудих се през нощта.

 

На сутринта объркан, 

досетих се за съня.

Осъзнах се, но бе късно,

мечтата ми я нямаше.

 

В съня си със смирена воля,

от суета, може би и страст,

размених мечтата си

... за очите ти.

 

 

© Хабил Аксеров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??