30 июн. 2007 г., 13:02

Откраднато сърце 

  Поэзия
733 0 0

Красива беше ти във моите очи,
прекрасната принцеса дошла,
за мен радостта да донесе...
Красотата лесно заслепи моите
очи и бързо вкара ме в клопката
на прелъстителната ти особа...
Отне ми ти единственото мое,
отне ми ти свободата моя,
отне ми я с коварни цели,
поквари моята особа...
Използва ме и ме захвърли като
стар парцал ненужен никому
и стар...
Не ще обича моята душа,
не ще повярва в любовта отново...
Уби  изцяло ангела във мене ти!!!

© Георги Дуков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??