12 февр. 2011 г., 20:38

Откритие 

  Поэзия » Другая
368 0 1

Аз искам за малко дъхът ми да спира,
в очите показват се топли сълзи.
В природата всичко неспирно вибрира,
с нежност душата ми ти порази.

Навярно аз дълго тебе съм чакал.
Дали не греша? – тогава прости.
Всеки в живота нещо е бъркал,
сърцето ще слушам какво ми шепти.

Вярвам във всяко ново начало,
трудно понякога то се реди.
Тихо в сърцето то е звучало,
душата отново любов да роди.
06.02.2011г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??