28 апр. 2011 г., 20:57

Откритие 

  Поэзия
521 0 1

 

 

Не ми остана нищичко за губене…

А пък получих всичко изведнъж!?

Във себе си престанах да съм влюбен.

И ето – преоткрих се като мъж…

 

Сега не ми остава друго нищо,

освен да бъда този нов човек…

Днес всичко старо е за мен излишно

подобно на отминалия век…

 

Във бъдещето взирам се с надежда.

Към миналото няма да се връщам!

О, да, изгубих всичко, но изглежда

открил съм най-накрая свойта същност…

 

април 2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??