30 дек. 2013 г., 00:15  

Откровение на мутра 3 

  Поэзия » Гражданская
338 0 1

"О, колко много съм заможен!
Може да съм крадлив и безбожен,

но при подземните правила тук

аз, правейки на законите напук,

ставам все по-богат и състоятелен,

защото в престъпленията съм внимателен.

Тях върша тайно, предпазливо и подмолно

и с колегите пляскам с ръце самодоволно!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И накрая да ме гръмнат е възможно -
    защото крада безбожно!
Предложения
: ??:??