4 окт. 2012 г., 16:12

Откровено… 

  Поэзия » Другая
662 0 1

Откровено…

                    на любимата съседка...


Усмихната, но малко строга

видях те в нашта махала.

Помислих си: Таи тревога,

но  силна ще да  е жена!

 

С годините се опознахме.

С кафе и сладко, с много смях.

Със спомените за децата,

които топлеха душите ни с тях.

 

Щастлива съм, че те познавам.

Че ме прие и вярваш в мен.

Бъди такава, толкова те уважавам.

И тъй да бъде всеки ден!

 

Но, моля те… Не остарявай!

"Бъди ти като липовия цвят.

Макар че в юли прецъфтява.

Години пази своя аромат!"

 

 

06.06.2012г.

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??