31 авг. 2023 г., 17:02  

Откровено 

  Поэзия » Юмористическая
218 5 3

"Лудите на стадиона"*
много даже са си в ред,
музите си щури гонят
и без стартов пистолет.

Шапката си с крокодила,
гордо носи, ей я там,
дружката ми и е мила,
а и не е. Както знам.

Стадионът, леле майко,
бръмка, сякаш цял пчелин,
някой там написал хайку,
фенове – като един.

На напечената писта,
в жарък, като ада ден,
водя откачалки триста,
те не слушат даже мен.

Тааа, каквито сме – такива,
след деветия завой,
лудостта си ни отива,
не е важно кой е кой...

За три дни е всяка драма,
веселбите ни – по пет,
по- голямо чудо няма,
от творец и от поет!

-----------------------------------------------------------------------
* - "Лудите на стадиона" - Френски филм.

 

 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??