* * *
Като прелетни птици,
уморени от полети,
ще поспрем на полето.
Ще потърсим по голите жици
нашите спомени -
отлетели със времето...
* * *
Искам да раздвижа
чувствата, които
се спряха предпазливо
между теб и мен!
Защото вече зная -
времето не спира
и дните продължават
нощите да гонят
без да ги е грижа,
че се превръщат
в спомени...
© Неделина Кабаиванова Все права защищены