28 июл. 2020 г., 08:48

Отлюспване 

  Поэзия
436 1 0

Думи, като люспи на влечуго,
свличат се по път от самотата
към градините с цвета на другост.
И за да запълнят празнотата,
и да облекат телата голи -
за провиране през трънен хаос,
нови думички се образуват
- крехки, а предвестници на калус.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??