Jul 28, 2020, 8:48 AM

Отлюспване 

  Poetry
442 1 0

Думи, като люспи на влечуго,
свличат се по път от самотата
към градините с цвета на другост.
И за да запълнят празнотата,
и да облекат телата голи -
за провиране през трънен хаос,
нови думички се образуват
- крехки, а предвестници на калус.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??