11 мар. 2010 г., 13:31

Отмина толкова бързо 

  Поэзия
656 0 0

Не спирам да повтарям името ти.

Ще се върнеш ли?

Отмина толкова бързо.

Изгубих те от погледа си,

от прегръдките си...

Слагам очилата на тъгата,

и нека времето излети.

Ще продам дори душата си,

вече съм никой,

малка точка между редовете.

И ще се смалявам с всеки следващ ден,

докато изчезна...

А ти, ти отмина толкова бързо...  

© Елена Кирякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??