11 дек. 2007 г., 07:33

Отмъщение 

  Поэзия » Любовная
531 0 1

Какво, че още ме обичаш,

какво, че тичаш ти след мен,

нали не искаше да се влюбваш ти във мен.

Или твоето сърце се трогна от кървавите ми сълзи,

или се развълнува от това, което ми причини.

Аз плаках и ще плача,

но до тебе няма да заспивам вече.

Исках да те гледам как след мен се влачиш и сърцето си в ръка държиш -

жестоко е отмъщението, знам, но ти го заслужаваш

и дано ничия друга душа повече не нараняваш!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??