Dec 11, 2007, 7:33 AM

Отмъщение 

  Poetry » Love
532 0 1

Какво, че още ме обичаш,

какво, че тичаш ти след мен,

нали не искаше да се влюбваш ти във мен.

Или твоето сърце се трогна от кървавите ми сълзи,

или се развълнува от това, което ми причини.

Аз плаках и ще плача,

но до тебе няма да заспивам вече.

Исках да те гледам как след мен се влачиш и сърцето си в ръка държиш -

жестоко е отмъщението, знам, но ти го заслужаваш

и дано ничия друга душа повече не нараняваш!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??