Отмъщение
Не изпитваш любов ти към мен -
не ме желаеш ти!
А аз пак вървя след теб,
за да ти изкрещя:
"Хей, спри! Веднъж поне ме погледни!
Не искам на сила да се влюбиш, нито пък да ме съжалиш,
но кажи поне защо не ме погледна, дори когато се разплаках пред всички с горчиви сълзи?
Не ме успокои..."
После ще си тръгна, ще плача нощ и ден,
но когато се влюбиш, ще разбереш
как се чувствах в този ден!
© Габриела Все права защищены