Това е просто време, нищо повече!
Накъсани хартийки в безтегловност.
Стрелки, отмерващи възможности.
Нанизване на сън - мечти - тревоги.
Прескок от "знаех го" в "забравих".
Превръщането на дърво във въглен.
На въглеродни късове във диаманти.
Потъналото в прах "ще се завърна".
Сърцевина от пръст в обвивка опит.
Едносезонност в крехкостта на цвете.
Очаквания, вързани в горящи снопи.
Написаното. Скритото сред редовете...
Това е просто време. Нищо повече!
Една изронила се с мислите реалност.
Но няма аналог Секундата със Тебе!
Наричам я със галеното име Радост!
© Таня Донова Все права защищены