22 нояб. 2007 г., 18:02

Отново 

  Поэзия » Любовная
596 0 1
 

     Отново

 

Отново те няма                                          

Отново съм сама                                        

Отново си при нея                                     

И отново ще се върнеш                              

с усмивка на уста                                       

и ще кажеш поредната лъжа                     

Но аз те обичам                                          

и отново ще простя                                    

Но се питам до кога                                   

Отново ще е моята съдба                           

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре дошла,Анна!!!

    Прекрасен стих - малък, но ме замисли... 6+
    Всяка прошка си има граници, пожелавам ти много щастие и любов!!!
Предложения
: ??:??