23 февр. 2010 г., 19:38

Отново 

  Поэзия » Любовная
800 0 6

И тази нощ отново те сънувах.
Отново беше близко. И далече.
Отново ми напомняше лудуване.
Отново беше мой. И не горчеше.

Отново се разлях в очите сини.
Отново се почувствах цяла. И безстрашна.
Отново те прочетох. Целия. Във рима.
Отново замириса ми на щастие.

... а тази нощ отново те сънувах.
Тежаха ми клепачите. Като олово.
Изгубих те, когато се събудих.
Изгубих те. Отново. И отново.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??