4 нояб. 2018 г., 23:42

Отново 

  Поэзия
591 4 6

Тръгвам отново. Загубих се. Пак ли? 

Време отровно гърдите пробожда. 

Имам пред мен от безпътици факли. 

Ръчно направена вяра оглозгана.

 

Давах, а нямах. Бедност изстадана. 

Палих и чаках  и аз да се сгрея. 

Всички сълзи от обиди изплакани 

кладенец станаха. Безумно доверие. 

 

Раница нося - подлЮтени клетви. 

Тях на ръба на света ще изхвърля. 

Тежко е . Стръмно е. Дано да олекне - 

нищо не бива назаде да върна. 

 

Тръгвам отново. Напред . И нагоре.

Дадох заявка за вятър попътен. 

Няма да спирам. И няма " не мога".

Всичко отново пак ще опитам.

© Деа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??