19 июн. 2007 г., 10:39

Отново бях захвърлена 

  Поэзия
473 0 6

Птичките-песнопойки онемяха,

цветята, дръвчетата за пореден път не разцъфтяха.

Нозете уморени по пода се влачат,

мъката, болката - те никой не тачат.


Красив сапунен сериал

бе всичко с нас.

Сега е драма,

а нещастната отново съм аз.


Вече няма какво да ми кажеш.

Дори и за сбогом не вдигна ръка.

Сърцето без жалост насече -

и ти като всички на самота ме обрече.


Нямам вече сълзи,

всичките на теб подарих.

Ти тръгна... прошепна: ''Не ме търси'',

а аз надеждата в мене  убих.

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??