28 авг. 2013 г., 21:05

Отново в детската градина 

  Поэзия » Для детей
845 0 5

В есенна позлата -

песента на чичопей.

Слънце се премята

като зайче и се смей.


Детски смях. Украса.

Първи септемврийски ден.

Като слънце днес са

палавниците край мен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.09.2012г.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??