Пак се загубих, за бога...
Нима не ми стигна тъгата?
След тебе остава тревога...
Как да се пазя... горката?!
Няма начин да тръгна напред
след като минало тича след мене...
И безразличие срещам навред...
Останах загубена в нашето безвремие...
И нямам и място в средата,
щом пътя е грешен отлично.
На къде ли върви самотата,
защото искам да тръгна различно...
6/7/15
© Александрина Крушкова Все права защищены