Глътка вино отпивам от чашата,
капки се стичат по жадните устни.
Прекрачвам в стаята на душата ти,
стъпвам тихо и плахо на пръсти.
С вино отмивам тъгата в очите,
ритъма на деня отнемам от теб,
усещам дъха ти заплетен в косите,
пиеш аромата ми на вино и мед.
С всяка глътка откривам послания,
по жадните устни капки блестят.
Всяка глътка създава желания…
Пием вино и любов е за нас този свят.
Благодаря ти, Иван!