10 мая 2009 г., 10:00

Отражения 

  Поэзия » Другая
766 0 21

         Отражения

 

 

 

Този толкова стар булевард
с  дървета над хора и грижи,
как е павирал целия град -
сиви мисли цветното движи.

Два тротоара, светофар, прахоляк
от коли, обещания и надежди,
и липи над бързащи с цъфнал клонак,
но кой не ги гледа под вежди?

Ъгъл, срещи, целувки, сълзи,
ранни изгреви - късни пощади.
Само тротоарът замислен пълзи
под неона на хорски площади.

Гълъб, два, ято, следи от живот,
не пораснало утре, младо вчера -
всеки има и носи своя кивот -
атмосфера-сфера-сфера-ера...

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??