9 мар. 2010 г., 12:38

Отричане 

  Поэзия » Другая
580 0 1

Не искам да си вятърът в косите,

но ураганът  искам да утихне,

в двете ти ръце да се притисна

и да усещаш моите мисли.

Не искам, а ми трябваш като въздух.

Не трябва, но те искам до полуда.

Не мога да те викам, щом си тръгваш.

Сбогувам се, дано да е заблуда.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??