1 апр. 2017 г., 13:04

Отрова 

  Поэзия » Любовная
266 1 7

Докоснах те с пръсти

               и после изпих

разлях те в тъмното

               нощта изтръпна

изгаряща болка

               с мъка прикрих

мразех те,

               но не поисках

миналото да върна.

Отрова си,

                но защо те желая?

Знам че ми водиш Смъртта

                 какво е при нея

не зная

                като отрова бе Любовта.

 

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??