Еднакви сме!
С кафеви коси.
Моята е бадемово кафява.
Нейната - дървесна кора. Или кестен?
Пепеляво руси. Може би сламено. Или бананово.
Аз предпочитам слънчево руси.
Огнено червени, малинено. Защо не ягодово?
С очи небесносини - невинни, необятни.
Или морскосини - загадъчни, безбрежни.
С вкус на кафе или какао.
С мирис на трева или маслинени.
Еднакви сме!
С едни и същи цветове.
Избери си оттенък!
© Силвия Йорданова Все права защищены