Jul 10, 2008, 9:36 AM

Оттенък 

  Poetry
654 0 6

Еднакви сме!

С кафеви коси.

Моята е бадемово кафява.

Нейната - дървесна кора. Или кестен?

Пепеляво руси. Може би сламено. Или бананово.

Аз предпочитам слънчево руси.

Огнено червени, малинено. Защо не ягодово?

С очи небесносини - невинни, необятни.

Или морскосини - загадъчни, безбрежни.

С вкус на кафе или какао.

С мирис на трева или маслинени.

Еднакви сме!

С едни и същи цветове.

Избери си оттенък!

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??