15 дек. 2009 г., 22:38

Отвори отново сърцето си 

  Поэзия » Любовная
583 0 0

Къде те отведе отново душата ти?

Къде потъна отново във мрак?

Не знаят ли вече сърцата ни как да обичат,

защо са затворени, забравиха ли как?

 

Къде потъна отново лицето ти,

почерняло от мислите гнили?

Навярно към  мен се спускат ръцете ти

объркани, стреснати, противоречиви!

 

Дори да паднеш, мили, в нозете ми,

да обичаш забравил си как!

Камък тежи във сърцето ти,

обгърнато, горкото, във мрак!

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??