11 янв. 2009 г., 17:05

Отвъд любовта 

  Поэзия » Любовная
1341 1 22
Ще те чакам. Отвъд любовта.
Там, където реалното свършва.
Там, където души и тела
във едно цяло Господ превръща.

Ще съм в бяло. Почти като в сън.
Ще трептя, от лъчи озарена.
Ти не бой се, дочуеш ли звън
от камбани на друга вселена.

Там отдавна е свършил студа,
а тъгата е символ на радост.
Ще те чакам. Ти само ела!
Във страната на вечната младост.

Там ще греят в очите слънца,
а душите ще бъдат огнища.
Любовта е... отвъд любовта!
В този свят - тя е равна на нищо...

© Васка Мадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??