24 мая 2013 г., 13:12

Отвъден свят 

  Поэзия » Философская
538 0 1

Свят без сенки,

само светлина.

Свят от оценки

на всяка добрина.

 

Свят във друго измерение,

изпълнен със любов,

от там е всяко поколение

в тоз живот суров.

 

Тук е Адът! На Земята.

Тук се мъчим ние!

А смъртта е свободата,

светъл лъч ще ни измие!

 

Духът – енергията чиста,

е от Бога вдъхнат тук.

Животите дори и триста

са локва от един капчук.

 

Капка подир капка

в локвата живот.

Локва подир локва,

ето туй е Бог!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??