Свят без сенки,
само светлина.
Свят от оценки
на всяка добрина.
Свят във друго измерение,
изпълнен със любов,
от там е всяко поколение
в тоз живот суров.
Тук е Адът! На Земята.
Тук се мъчим ние!
А смъртта е свободата,
светъл лъч ще ни измие!
Духът – енергията чиста,
е от Бога вдъхнат тук.
Животите дори и триста
са локва от един капчук.
Капка подир капка
в локвата живот.
Локва подир локва,
ето туй е Бог!
© Иванка Неделчева All rights reserved.