14 авг. 2019 г., 17:19

Оздравявам от тази лъжа 

  Поэзия
541 1 4

 

Все по-тихо вървя… И говоря оскъдно.

Оздравявам от тази лъжа

за подправена обич, която да сбъдне

суетата ми с вкус на вина…

 

Все по-рядко напирам  и чакам на пръсти

одобрение в новия ден,

а затварям прозорци и бавно се връщам

към зрънцето от  Бога у мен…

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??