23 сент. 2018 г., 22:54

Падаща звезда 

  Поэзия » Любовная
3552 43 58

Аз знам, че няма да съм твоя,

живеем във различни светове.

Но всяка нощ напускам своя,

да бъда с теб, за мъничко поне.

От себе си излизам и съм лека,

оставям се на твойте ветрове

по тайнствената ни пътека

долитам – призрачно перце,

а ти ме стопляш със дъха си,

целуваш жадната ми тишина

и се разтапям в мисълта ти –

щастлива, влюбена жена!

 

© любимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??