17 мая 2016 г., 22:17

Пагубна лъжа 

  Поэзия
307 0 0

За сълзите скрити, за мечтите.

За мъката, за нас самите...

За всичкото това и за съдбите!

За нас и нашите дела.

За грешките, за моите и твоите

за лъжите, за обещанията,

за промените...

За всичките изказани мълчания.

И за всичките неразказани лъжи.

За дявола във нас, за нашето 

спасение.

За силата ни дадена от Бог.

За всички тези и за други

изпитания!?

Разнасяйте любов навред...

Тя любовта макар и сляпа

създадена е за човек.

За слабите...-Макар и силни

във лъжите.

Свойте и чуждите.

За новото начало,

във което веч не вярваме...

И за какво да вярваме?

Щом пак ще бъдем

пагубно излъгани!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??