За сълзите скрити, за мечтите.
За мъката, за нас самите...
За всичкото това и за съдбите!
За нас и нашите дела.
За грешките, за моите и твоите
за лъжите, за обещанията,
за промените...
За всичките изказани мълчания.
И за всичките неразказани лъжи.
За дявола във нас, за нашето
спасение.
За силата ни дадена от Бог.
За всички тези и за други
изпитания!?
Разнасяйте любов навред...
Тя любовта макар и сляпа
създадена е за човек.
За слабите...-Макар и силни
във лъжите.
Свойте и чуждите.
За новото начало,
във което веч не вярваме...
И за какво да вярваме?
Щом пак ще бъдем
пагубно излъгани!?
© Ангел Todos los derechos reservados