23 апр. 2005 г., 01:02

Пак 

  Поэзия
851 0 0

Пада мрак и душата ми ми дава знак,
че пак сама е, пак!
Че пак усеща необятна самота
и звездите аз броя една по една.
Не чувам аз гласа ти нежен,
не виждам аз красивото лице,
но знам, че и денят ми снежен
ти пак ще стоплиш моето сърце!
Знам, че и ти си обляна в самота
и искаш да докоснеш любовта...
Аз ти я давам, вземи я,
тя цялата твоя е сега...

© Ивайло Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??