9 мар. 2010 г., 12:20  

Пак 

  Поэзия » Любовная
409 0 2

Мое влюбено нежно сърце,

пак разпръсна,

раздърпа душата

твойте тънички нерви,

артерии,

венички! 

 

Мое влюбено нежно сърце,

пак раздра тишината!  

 

Мое влюбено нежно сърце,

пак присвиваш

до бяло

на топчица мускула!

Пак подскачаш,

загубило ритъма!

Пак не спиш,

неспокойно изхълцвайки!

Пак се луташ! 

 

Мое влюбено нежно сърце,

не разбра ли -  

за теб е опасно

да изхвръкваш  от гръдния кош,

да опитваш да литнеш,

да се пробваш да пееш

на струните на душата! 

 

Мое влюбено нежно сърце

колко още ще губиш разсъдък,

а после ще страдаш! 

 

Мое влюбено нежно сърце,

мой приятелю...

 

 

Публикувано във:

 

в-к Уикенд 4-10 юни 2016

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??