3 дек. 2018 г., 13:03

Пак съм аз 

  Поэзия » Другая
491 2 6

Мъглата бавно се разпуква,

лъчи от светлина прозират.

След тях надеждите ми хукват,

последни винаги умират.

 

Просветват в ледения мраз

лъчи,които ме разбират.

И пак съм жив!И пак съм аз!

Да дишам никога не спирам.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??