5 янв. 2018 г., 23:43

Пантелей, занемей 

  Поэзия » Для детей
711 1 1

Че е панта Пантелей,

знае се, но и да пей

ето днеска че захвана.

Посред стаята застана

и като се разрева...

Бре, магаре ли е това

и отде дошло е тук!?

Но накрая, звук след звук,

изяснява се на всеки –

не магаре, а човек и

по-точно Пантелей

„пее“.

Панто, занемей!

 

Стихчето е от новата ми детска книжка "Весел свят" 2

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??