20 сент. 2023 г., 21:14

Парабола 

  Поэзия » Другая
339 1 0

Колко и трябва на есента за да се случи навреме.

Няколко дъждовни точици рисувани в движение.

Пет прави за петолиние, ноти по жиците. Песнопение.

Златни листи разлистени. Всяко със своето име.

Преди време хрумнато и уж измислено. Съвпадение.

Замислено –отгоре, писано – долу . Стихотворение.

Една надежда за края. Любов за безкрая. Смирение.

Накрая едно А + В =АВ. Уравнение.

И…връх “О !“ за….Вдъхновение.

(Математика на есента за пораснали деца)

20.09.2023г

© Тодорка Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??