Колко и трябва на есента за да се случи навреме.
Няколко дъждовни точици рисувани в движение.
Пет прави за петолиние, ноти по жиците. Песнопение.
Златни листи разлистени. Всяко със своето име.
Преди време хрумнато и уж измислено. Съвпадение.
Замислено –отгоре, писано – долу . Стихотворение.
Една надежда за края. Любов за безкрая. Смирение.
Накрая едно А + В =АВ. Уравнение.
И…връх “О !“ за….Вдъхновение.
(Математика на есента за пораснали деца)
20.09.2023г
© Тодорка Атанасова Всички права запазени