28 апр. 2013 г., 10:57

Парцалена кукла 

  Поэзия » Гражданская
534 0 0

Парцалена кукла на пода лежи.

Парцаленото ù сърце кърви.

Парцалена кукла, била в лоши ръце,

гледа с изумрудени очи твойто лице.

А ти? Ти просто мълчиш.

Нейният вопъл в главата ти кънти.

Ти знаеш чии са тия ръце.

Ти знаеш кой нарани това нежно сърце.

Ти знаеш: утре, вместо нея ще лежиш на пода...

Да разбера мълчанието ти не мога!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??