22 февр. 2006 г., 00:19

Парчета от строшено огледало 

  Поэзия
768 0 10


Парчета от строшено огледало.
Безплътни отражения на себе си
са дните ми, когато теб те няма.
И празно е. И тъжни са очите ми...
По улиците хора като сенки,
заключени в мечтите си вървят.
Дори небето е с фалшив оттенък.
И сякаш дишам във отвъден свят,
от който няма как да си отида.
А страшно ми се иска да крещя.
Но зная, че не мога да те имам.
Прехапвам устните си и ...мълча.


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??