17 мая 2014 г., 00:02

Пари, пари 

  Поэзия » Философская
348 0 0

Сън-реалност, сън-измама!!!

Казват - от съня ни спомен няма...

Реализацията става друга.

И живеем във заблуда...

Храним се с реклами разни!

За суджуци хубави и мазни!

А парите не достигат и така.

Връщаме се пак в реалността...

Сън-реалност, сън-измама!!!

Казват - от съня ни спомен няма.

Ала всичко се върти  

все за пустите пари...!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??