17 may 2014, 0:02

Пари, пари 

  Poesía » Filosófica
392 0 0

Сън-реалност, сън-измама!!!

Казват - от съня ни спомен няма...

Реализацията става друга.

И живеем във заблуда...

Храним се с реклами разни!

За суджуци хубави и мазни!

А парите не достигат и така.

Връщаме се пак в реалността...

Сън-реалност, сън-измама!!!

Казват - от съня ни спомен няма.

Ала всичко се върти  

все за пустите пари...!?

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??