30 июн. 2007 г., 19:21

Парламент 

  Поэзия
677 0 3
"Черен, жълт ли си, или пък сив... Все не струваш,
щом не си кат нас и от нащо не купуваш..."
"Ааа, не, не... Това е демокрация, господа!
Мойта сила, демокрацията, ще властва в таз страна!"
"Грешка, драги, грешка. Всички хора са, и са равни,
но само ако ще работят за пари държавни..."
"Туркия ке властва тук - туй е мойта дума, права тя е!
Българската мечка, казвам аз, хоро ще ни играе.."
"Власта трябва да е в ръцете на кметовете,
ако не ние, кои ще са шефовете?"
"Изедници, лъжци! Народните сме ние!
Ако, че всеки мисли само как да се напие..."
А отдолу се провиква народният син:
- Либерали, консерватори... Маскари сте до един!

:) :) :)

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Lestat11, просто една вечер с баба, дядо и тате, която премина в леки спорове Мерси и на двамата.
  • Интересен и доста точен преглед на нашите народни представители!
  • И си само на 13 години?????.....Не вярвам
Предложения
: ??:??