1 нояб. 2023 г., 11:53

Партизити 

  Поэзия » Гражданская, Эпиграммы
159 0 0

Идеологически глисти - 

у неодушевени мисли.

Извършена революция - 

прекършена еволюция.

Малко е лошо

да има и мнение лошо,

много е лошо

натрапено мнение лошо.

За изток глад нивга жаден,

освен ако стане запад.

Даже често наскърбен,

нека рядко настървен.

© Венко Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??